Tarieven Bij Lianne

Om vrijblijvend kennis te maken met mij en mijn werkwijze kun je een gratis Inspiratie Call aanvragen. 

In dit gesprek kunnen we samen onderzoeken welk aanbod past bij jouw situatie, wensen en verlangens.

Wanneer er van beide kanten een goed gevoel is kan ik je de volgende mogelijkheden aanbieden:


Coach Traject 

Iedereen is uniek en iedere situatie is anders. Een coachtraject wordt dan ook volledig ingericht op jouw persoonlijke situatie. Ik stem het coachtraject helemaal af op jouw persoonlijke vraag, wensen en behoeftes.

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je een op maat gemaakt trajectvoorstel. Dit is inclusief BTW, materialen en benodigdheden, en mail en WhatsApp contact gedurende het traject. Een traject duurt vier maanden en de prijzen variëren van € 227,- tot € 347,- per maand.


Opvoedopstelling 

Bij een opvoedopstelling gaan we in één afspraak onderzoeken wat er onder het gedrag van je kind ligt, of onder het thema waar jij steeds tegenaan loopt. We gaan systemisch werken, dat betekent dat we gaan kijken naar de dynamiek in jouw gezin en dat je vooral gaat ervaren wat er speelt. We gaan de verschillende gezinsleden neerleggen met vloertegels waardoor je letterlijk in het verhaal komt te staan. Hieruit komen antwoorden naar boven en krijg je inzichten waar je je nog niet van bewust was. 

Jouw investering voor een opvoedopstelling is € 127,- inclusief BTW, materialen en benodigdheden.


Workshop 'Bewust Ouderschap'

Deelname aan deze workshop bedraagt € 200,- inclusief BTW


Vrouwencirkel 

Deelname aan de vrouwencirkel bedraagt € 25,- inclusief BTW.Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet.