Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is gratis.

In dit gesprek kunnen we samen onderzoeken welk aanbod het beste past bij jouw situatie, wensen en verlangens.

Wanneer er van beide kanten een goed gevoel is kan ik je de volgende mogelijkheden aanbieden:


Coach Traject 

Een coachtraject duurt drie tot vier maanden en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Iedereen is uniek en iedere vraag is anders. Ik stem het coachtraject dan ook helemaal af op jouw persoonlijke vraag, wensen en behoeftes.

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je een op maat gemaakt trajectvoorstel. Dit is inclusief BTW, materialen en benodigdheden, en mail en WhatsApp contact gedurende het traject. De prijzen variëren van € 197,- tot € 347,- per maand.


Kindertolk traject 'Je kind als spiegel' 

Een kindertolk traject duurt 6 weken met in die periode drie coachingsafspraken. Ik vertaal het gedrag van je kind naar jou als ouder. Wat ligt er onder het gedrag van je kind? We gaan op een hele andere manier kijken naar het gedrag van je kind. 

Jouw investering voor dit traject is € 397,-. Dit is inclusief BTW, materiaal en benodigdheden, en mail en WhatsApp contact gedurende het traject. Betalen in twee termijnen is mogelijk.


Opvoedopstelling 

Bij een opvoedopstelling gaan we in één afspraak onderzoeken wat er onder het gedrag van je kind ligt, of onder het thema waar jij steeds tegenaan loopt. We gaan systemisch werken, dat betekent dat we gaan kijken naar de dynamiek in jouw gezin en dat je vooral gaat ervaren wat er speelt. We gaan de verschillende gezinsleden neerleggen met vloertegels waardoor je letterlijk in het verhaal komt te staan. Hieruit komen antwoorden naar boven en krijg je inzichten waar je je nog niet van bewust was. 

Jouw investering voor een opvoedopstelling is € 127,- inclusief BTW, materialen en benodigdheden.


Formulieren

Door op de naam van het formulier te klikken kun je deze downloaden.


1. Algemene Voorwaarden 

2. Privacyverklaring