Puur Jezelf Coaching 

»  Je ziet dat je kind vastloopt. Je doet er alles aan om te helpen maar niets helpt. Je wil onderzoeken wat er onder het gedrag van je kind ligt en wat jij als ouder kunt doen om het te verbeteren. 

»  In bepaalde situaties word jij enorm getriggerd door je kind. Je hebt het gevoel dat je dan (te) heftig reageert en voelt je daar achteraf schuldig over. 

»  Je bent heel erg gefocust op bepaald gedrag van je kind. Je maakt je zorgen, wil hem of haar ergens voor behoeden en kan het maar niet loslaten. 

»  Jij hebt behoefte aan meer rust en ruimte voor jezelf. Je zoekt constant naar balans maar krijgt deze maar moeilijk gevonden.

Hoe zou het voor je zijn wanneer jij als moeder aan de slag kunt gaan om de situatie te verbeteren? Voor jezelf én voor je kind!

In een op maat gemaakt coachtraject ga ik een-op-een met jou als moeder aan de slag. We gaan onderzoeken waarom jij doet wat je doet en waar dit vandaan komt. We gaan anders kijken naar het gedrag van je kind door te leren over bewust ouderschap, je kind als spiegel en de werking van het familiesysteem. Verder kijken we naar wat jij nodig hebt om tot meer innerlijke rust en balans te komen. 

Jij mag puur jezelf zijn, waardoor je kind ook puur zichzelf kan zijn. Inzichten krijgen en jezelf als moeder en als vrouw ontwikkelen is het mooiste cadeau dat je jezelf én je kind kunt geven. Wanneer jij groeit, groeit je kind met je mee. De verbinding met jezelf en met je kind wordt versterkt. Iedereen is uniek en iedere situatie is anders. Een coachtraject wordt dan ook volledig ingericht op jouw persoonlijke situatie. Ik stem het coachtraject helemaal af op jouw persoonlijke vraag, wensen en verlangens.

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je een op maat gemaakt trajectvoorstel. Dit is inclusief BTW, materialen en benodigdheden, en mail en WhatsApp contact gedurende het traject. Een traject heeft een duur van vier maanden en de prijzen variëren van € 997,- tot € 1297,-


"Our children are a reflection of us. If you want to change your child's behavior, start by changing yours"

- Victoria Prooday