Over Lianne 

Ik ben geboren in 1982 en opgegroeid als gevoelig meisje. Als kind was ik rustig, lief en heel goed in mezelf aanpassen. Terwijl ik verder opgroeide naar tiener en jongvolwassene bleef ik mezelf aanpassen en had ik geen idee wie ik was en welke kant ik op wilde. 

Op het moment dat mijn eerste zoon geboren werd in 2012 begon alles te veranderen. Mijn zoon was een gevoelig, angstig en stil kind. In nieuwe situaties was hij erg teruggetrokken, kroop in zijn schulp en maakte geen contact met anderen. Toen ik in aanraking kwam met de PresentChild methode zag ik het ineens... Dit ging over mij! Ik was dat gevoelige, angstige en stille kind. Het pure kind in mij was teruggetrokken, in haar schulp en niet in contact. En het bijzondere was, toen ik hier zelf mee aan de slag ben gegaan heeft mijn zoon het losgelaten en is enorm veranderd.

Mijn tweede zoon werd geboren in 2014 en hij laat mij precies zien hoe het ook kan. Hij is authentiek, puur zichzelf, trekt zich niets aan van hoe iets zou 'moeten' en is enorm enthousiast en creatief. 

Mijn kinderen hebben mij, ieder op hun eigen manier, uitgenodigd om terug te gaan naar mijn pure zelf. En dit heeft mij geholpen om mijn eigen weg te vinden. In 2015 heb ik me omgeschoold tot coach en in 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart 'Bij Lianne'. 

Ik werk op een zachte en liefdevolle manier vanuit mijn hart en intuïtie, in verbinding met jou. Ik maak gebruik van je kind als spiegel, bewust ouderschap, en kijk naar je gezin als geheel en naar jouw eigen kindertijd. Ik wil jou graag helpen om ook de weg terug te vinden naar jezelf, puur jezelf. 

Ben jij er klaar voor?


Liefs,