Over Lianne

Ik heb een natuurlijke connectie met kinderen en vind het ontzettend dankbaar om in de ontwikkeling van kinderen en jongeren een bijdrage te mogen leveren. Nadat ik gestart ben als kindercoach en jongerencoach werd ik me al snel bewust van de bijzondere verbinding tussen ouders en kinderen. Hoe het hele gezin als systeem met elkaar samenhangt. En hoe kinderen kunnen reageren op - en uiting kunnen geven aan iets wat bij de ouder speelt.  

Vandaar dat ik me in de loop van de jaren steeds meer ben gaan verdiepen in het gezin als systeem, en in het begeleiden van ouders hierin. Via mijn eigen kinderen kan ik ook zelf in de spiegel blijven kijken. Als hsp-er gaat mijn hart ook echt uit naar de gevoelige, bewuste moeders die aan het zoeken zijn naar de balans in het gezin en de ruimte voor zichzelf.

Mijn eigen praktijk Bij Lianne bestaat sinds januari 2016. Ik heb de opleiding tot Kindercoach gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica. Daarna de opleiding tot Kindertolk® bij Janita Venema van Zienderogen Beter. En de opleiding Opvoedopstellingen bij Marianne Langemeijer. Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk werk ik ook op de locatie van het OKC-Asten (Ouder Kind Centrum Asten).

Mijn missie is het brengen van verbinding. Het versterken van de verbinding binnen het gezin. En het versterken van de verbinding met jezelf. Zorgen voor meer geluk, rust en balans. Waarbij iedereen gezien en gehoord wordt en volledig zichzelf kan zijn.


While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about - Angela Schwindt