Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders

Over Lianne

Mijn naam is Lianne Kortenoeven en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Asten samen met mijn man Dennis en mijn kinderen Senn en Tim. 

Al van jongs af aan heb ik met kinderen willen werken. Na de middelbare school en de Pabo ben ik echter in de horeca terechtgekomen, en later in het bedrijfsleven. Ik ben werkzaam geweest als bedrijfsleidster bij restaurant Pesos, als intercedente bij Tempo-Team en als verkoop en service adviseur bij de Rabobank. 

Rode draad is altijd geweest het werken met mensen. Ik ben een echt mensen-mens en heb me altijd vol enthousiasme en betrokkenheid ingezet om het beste resultaat voor iemand te behalen. In 2014 heb ik besloten het roer om te gooien en terug te gaan naar wat ik vroeger altijd al wilde doen: werken met kinderen. 

Ik heb de opleiding tot Kindercoach gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica. Daarnaast ben ik als vrijwilliger aangesloten bij vereniging Humanitas. Ook werk ik als kindercoach en jongerencoach bij het OKC-Asten (Ouder Kind Centrum Asten).

Ik heb een natuurlijke connectie met kinderen en vind het ontzettend dankbaar om in de ontwikkeling van kinderen en jongeren een bijdrage te mogen leveren. Als moeder van twee kinderen heb ik ervaren dat geen kind hetzelfde is. En ook dat moeder zijn niet altijd makkelijk is. Ik vind het belangrijk dat zowel een kind als een moeder zichzelf kan zijn. En in zijn/haar eigen kracht komt te staan. Ik gun iedereen een leven vol licht en geluk. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.