Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders

Oudercoaching

Je bent ouder. Je houdt van je kinderen en geeft ze onvoorwaardelijke liefde. Je doet alles voor ze. 

En dan is er ook die andere kant. De kant waar we eigenlijk niet over praten. Je hebt het druk. Je bent wel heel veel ballen hoog aan het houden. En aan het einde van de dag ben je helemaal leeg. 

Je vraagt je misschien af; doe ik het wel goed? Je kunt je onzeker voelen, onrustig en gestrest. Je mist tijd voor jezelf, maar voelt je hier schuldig over. 

Wellicht is de relatie met je partner ook veranderd. En zijn er vaker irritaties en meningsverschillen. Waarom lijkt het bij anderen zo makkelijk te gaan, maar ervaar je dat zelf niet zo.  

Het ouderschap is mooi en leuk. Maar het kan ook zwaar zijn. Het is hard werken. En net als bij een baan heeft het leuke en minder leuke dagen. En wanneer de balans niet goed is heb je daar last van. 

Ik ga je helpen! Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je beter voor jezelf gaat zorgen. Dat je meer rust krijgt en meer plezier ervaart. Dat de balans hersteld wordt tussen jezelf en je gezin. 

Ik gun het jou om meer te genieten en je minder zorgen te maken. Zelf de touwtjes in handen te nemen en de ouder te zijn die geniet van het ouderschap en van al het andere dat het leven jou te bieden heeft.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!


Ont-moeten voor Moeders

Een keer per maand organiseer ik ont-moeten voor moeders.

Een avond voor jou. Even tot jezelf komen en ontspannen. Aandacht voor de vrouw achter de moeder. Samen met andere moeders ga je op zoek naar rust, evenwicht, kracht en verbinding.

Een bijeenkomst voor moeders waar iedereen zichzelf kan zijn, in vertrouwen, gelijkwaardigheid en met oprechte aandacht voor elkaar. Niets moet, alles mag.

Je kunt een losse bijeenkomst bijwonen, of elke maand meedoen. De precieze invulling zal per avond verschillen. Wat je kunt verwachten zijn het delen van ervaringen, ontspanningsoefeningen en meditaties, een thema per avond en inspiratie. 

De kosten bedragen 15 euro p.p. Dit is inclusief koffie, thee, water en iets lekkers. Locatie: okc-asten, kerkstraat 18 Asten. Graag van tevoren aanmelden via e-mail op info@bijlianne.nl