Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders

Kindertolk®

Onze kinderen houden ons een spiegel voor. Ze laten ons zien waar wij bij onszelf nog aandacht aan mogen geven. Ouders en kinderen zijn met elkaar verbonden. Wanneer je kind ergens in vastloopt raakt jou dat als ouder. Dit werkt andersom ook zo. Onze kinderen reageren op wat er bij ons leeft. Bewust en onbewust. Wij willen onze kinderen gelukkig zien en onze kinderen willen ons gelukkig zien. Ze willen dat wij het beste uit onszelf halen. 

Met een kindertolk traject help ik je in te gaan zien wat je kind jou spiegelt. Wat je kind jou met zijn/haar gedrag wil vertellen. Het helpt je op een liefdevolle manier dichter bij jezelf te komen. Je krijgt inzicht in (onbewuste delen van) jezelf en je helpt hiermee jezelf én je kind. 

Een Kindertolk traject bestaat uit drie gesprekken; het intakegesprek, het terugkoppelingsgesprek en het follow-up gesprek. Tijdens het intakegesprek vertel je jouw verhaal over je kind, Over het 'probleem' waar je tegenaan loopt, wat jou bezig houdt in zijn/haar gedrag, wat je lastig vindt, etc. Daarna ga ik met je verhaal aan de slag en ga ik deze vertalen. Tijdens het terugkoppelingsgesprek gaan we in gesprek over deze vertaling. Het verhaal over je kind is vertaald naar een verhaal over jou. Tijdens het follow-up gesprek bekijken we hoe het nu met jou en je kind gaat, en wat je nog nodig hebt.

Ben jij er klaar voor om in de spiegel te kijken en de boodschap van je kind te ontvangen? Neem gerust contact met me op voor verdere vragen of om een afspraak te maken.


Nothing affects the life of a child so much as the unlived life of its parent - C.G. Jung