Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders

Kindercoaching

Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wil dat je kind blij en gelukkig is. Dat hij of zij onbezorgd en positief door het leven gaat. Hier zet je je als ouder maximaal voor in. En toch kunnen er omstandigheden ontstaan waardoor je kind niet lekker in z'n vel zit, ergens in vastloopt. En jullie wel wat hulp kunnen gebruiken.

Als kindercoach bied ik begeleiding aan kinderen van 6 tot 18 jaar. Ik help je kind om zijn/haar eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken. Deze worden ingezet om beter of anders met een bepaalde situatie om te gaan. Je kind of tiener leert zichzelf beter kennen, op zichzelf te vertrouwen en problemen zelf op te lossen.   

De doelen en oplossingen komen uit het kind zelf, waardoor ze in hun eigen kracht komen te staan. Dit levert zelfvertrouwen op en laat je kind weer stralen.

Kindercoaching is een praktische en laagdrempelige vorm van hulpverlening. Ik maak gebruik van diverse gesprekstechnieken, spelvormen en creatieve werkvormen. Ieder kind is uniek, dus de aanpak wordt op ieder kind individueel afgestemd.  

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.