Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders


Mijn wens is dat alle kinderen, jongeren en ouders volledig zichzelf kunnen zijn. Zich veilig voelen. Zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Dat ze liefde kennen en geborgenheid. En de vrijheid en zekerheid voelen om hun ruimte in te nemen.

Ik geloof in de kracht en eigenheid van ieder mens. Ik werk vanuit mijn hart om kinderen, jongeren en ouders (weer) in hun eigen kracht te zetten en dichter bij zichzelf te brengen. 

Het kan gebeuren dat je als kind of als ouder uit balans wordt gebracht. Door een situatie thuis of op school/werk. Of door een bepaald gevoel. Dat je je zorgen maakt, je onzeker voelt, niet in je kracht staat. 

Als kindercoach begeleid ik kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten of ergens in vastlopen. Dit kan komen door weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, (faal)angst of pestgedrag. Of door een veranderende thuissituatie door overlijden, scheiding of een samengesteld gezin. 

Als oudercoach en kindertolk® begeleid ik ouders in hun eigen ontwikkeling. Waar mag jij als ouder bij jezelf aandacht aan schenken. Hoe kun jij dichter bij jezelf komen. Spiegelt je kind jou iets met zijn/haar gedrag waar je naar mag gaan kijken. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf


Warme groet,
Bij Lianne is geregistreerd in het SKJ; Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en aangesloten bij Adiona; beroepsorganisatie voor kindercoaches.