Praktijk voor kinderen, jongeren en ouders


Mijn wens is dat alle kinderen en jongeren volledig zichzelf kunnen zijn. Zich veilig voelen. Zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Dat ze liefde kennen en geborgenheid. En de ruimte en zekerheid voelen om hun vleugels uit te slaan. 

Het kan gebeuren dat een kind of jongere uit balans wordt gebracht. Door een situatie thuis of op school. Of door een bepaald gevoel. Dat hij/zij zich zorgen maakt, onzeker voelt, boos is of angstig. 

Ik loop een stukje mee met kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten of ergens in vastlopen. Dit kan komen door een veranderende thuissituatie door overlijden, scheiding of een samengesteld gezin. Of door weinig zelfvertrouwen, (faal)angst, pestgedrag of problemen rondom ontdekking van seksuele geaardheid of ontwikkeling. 

Ook begeleid ik ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.  

Ik geloof in de kracht en eigenheid van ieder mens en kind. Ik werk vanuit mijn hart om kinderen, jongeren en ouders (weer) in hun eigen kracht te zetten. Sterk, positief en vol vertrouwen vervolgen jullie je weg. 

Lees meer over wat Kindercoaching of Oudercoaching voor jou kan betekenen. 


Warme groet,
Bij Lianne is geregistreerd in het SKJ; Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en aangesloten bij Adiona; beroepsorganisatie voor kindercoaches.