Ik bied individuele coaching aan kinderen, jongeren en ouders.

Kindercoaching en
Jongerencoaching

Ik geloof in de kracht en eigenheid van ieder kind. Ik loop graag een stukje mee met je kind om hem of haar (weer) in de eigen kracht te zetten en dichter bij zichzelf te brengen. 

Als kindercoach/jongerencoach begeleid ik kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten of ergens in vastlopen. Dit kan komen door weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, (faal)angst of pestgedrag. Of door een veranderende thuissituatie door overlijden, scheiding of een samengesteld gezin. 

Ik help je kind zich bewust te worden van zijn of haar eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Samen met je kind werk ik er aan om inzichten en oplossingen uit zichzelf naar boven te halen waardoor ze in hun eigen kracht komen te staan. Sterk, positief en vol vertrouwen vervolgt je kind zijn weg. 


Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up - Pablo Picasso


Oudercoaching

Je bent ouder. Je houdt van je kinderen en geeft ze onvoorwaardelijke liefde. Je doet alles voor ze. 

Je vraagt je weleens af; doe ik het wel goed? Jij kunt je onzeker voelen, onrustig en/of gestrest. Je loopt tegen situaties aan met jouw kind waarbij je niet zo goed weet hoe daarmee om te gaan.

Ik kan je hierbij helpen. Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat je meer rust gaat ervaren. Dat jij beter voor jezelf gaat zorgen. Dat de balans hersteld wordt in je gezin en bij jezelf. Rust en balans in jou betekent rust en balans in je gezin. 

Ik gun het jou om meer te genieten en je minder zorgen te maken. Zelf de touwtjes in handen te nemen en de ouder te zijn die geniet van het ouderschap en van al het andere dat het leven jou te bieden heeft.

Self-care is giving the world the best of you, instead of what's left of you - Katie Reed